Kululaskun luominen

Tässä ohjeessa käsittelemme kululaskun tekemistä. Voit jakaa tämän ohjeen organisaatiosi jäsenille. Erillinen ohje kululaskujen käsittelystä hallintanäkymässä löytyy täältä.

Kululaskun luontisivun löydät taloudenhoitajalta saamastasi osoitteesta, joka on muotoa organisaatio.kululaskut.fi. Voit luoda kululaskun tietokoneella, tablet-tietokoneella tai älypuhelimella. Ainoat edellytykset laitteelle ovat kamera/skanneri sekä internet-yhteys.

Aloita täyttämällä henkilötietosi. Voit tallentaa tiedot seuraavien kululaskujen tekemistä varten Tallenna tiedot selaimeen -painikkeella. Huomaa, että kilometrikorvausta tilittäessä sinun pitää antaa myös henkilötunnuksesi. Täytä henkilötiedot huolellisesti!

henkilotiedot

Voit luoda uuden kulun, tulon tai km-korvauksen oheisista painikkeista. Yksittäiseen kuluun tai tuloon voi liittää vain yhden kuitin, mutta kuluja, tuloja ja km-korvauksia voi lisätä samaan kululaskuun useita. Lisää kenttiä saat uusi kulu/tulo/km-korvaus -painikkeesta.

napit

Täytä tarvittavat kentät kuvan mukaisesti kulu- tai tulotilitykseen. Ohje km-korvauksen tilittämiseen.

kulu_taytetty

Voit lisätä kuvan kuitista joko JPEG- PNG- tai PDF-muodossa. Liitä kuitit skannattuna tai kuvattuna. Kuittien on oltava selvästi luettavissa ja niistä on käytävä ilmi mitä, milloin ja kuinka paljon on ostettu. Kuvassa on oltava koko kuitti.

Ladattuasi kuvan voit tarkistaa sen sopivuuden klikkaamalla Tarkista tiedosto tästä. Samalla voit myös kääntää kuvan, jos se on vahingossa latautunut väärin päin.

Lopuksi tarkista kaikki tiedot ja paina sivun lopusta Lähetä kululasku. Lähetettyäsi kululaskun saat sähköpostiisi vahvistuksen lähetyksen onnistumisesta. Saat myös sähköpostiisi tietoja kululaskun käsittelyn etenemisestä.