Kululaskun käsittely

Kun kululaskun tekijä lähettää uuden kululaskun, saat siitä automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi. Kaikki hallintanäkymän käyttäjät saavat oletusarvoisesti jokaisesta uudesta kululaskusta sähköpostia. Jos et halua saada näitä sähköposteja, voit muuttaa asetusta Käyttäjätiedot-valikosta.

Voit selailla uusia kululaskuja hallintanäkymän etusivulta. Tarkemmat tiedot jokaisesta kululaskusta saat näkyviin tarkastele kululaskua -linkistä.

Kululaskun tarkastelunäkymä koostuu henkilötiedoista sekä kulu-, tuotto- ja kilometrikorvaustilityksistä (km-korvausten ollessa käytössä).

kululasku_nakyma

Tarkastettuasi tiedot oikeiksi ja kuittien riittävän laadun valittavana on neljä vaihtoehtoa:

hallinta_napit

Hyväksy
Jos kululaskun tiedot ovat oikein, voit hyväksyä kululaskun, jonka jälkeen se siirtyy arkistoon ja saat maksuohjeet. Kopioimalla virtuaaliviivakoodin nettipankin viivakoodi-kenttään saat kätevästi siirrettävän summan, tilin, viitteen ja eräpäivän täytettyä kerralla.

Voit halutessasi myös numeroida kululaskun kirjanpitoa varten. Kirjanpidon numerointia voi muuttaa jälkikäteen Hyväksytyt kululaskut -osiossa.

screenshot_37

Lähetä korjattavaksi
Jos kululaskun kuittien laatu ei ole riittävä tai osa kululaskun riveistä on turhia, voit palauttaa sen kululaskun tekijälle täydennettäväksi. Voit kirjoittaa vastaanottajalle saateviestin ennen lähetystä. Saat sähköposti-ilmoituksen myös käyttäjän korjattua kululaskuaan.

screenshot_32

Muokkaa
Voit muokata kululaskun joitakin tietoja itse.

Poista
Voit poistaa kululaskun, jolloin myös kaikki siihen liittyvät tiedostot poistetaan. Tätä toimintoa ei voi peruuttaa.